• bb-outdoor-tuin-meubelen-een-zits-linde
  • bb-outdoor-tuin-meubelen-een-zits

Eenzits Linde/ Zee

posted by BB on 11.01.2015 in Onze buitenmeubel collectie  | Tagged , , , , , , , , , , ,  | Comments Off on Eenzits Linde/ Zee

Dit is een tuinmeubel waarin je heerlijk van het buitenleven kunt genieten. Een goed zitcomfort waardoor je uren met een boek of in de zon kunt ontspannen. Door de verrijdbaarheid kun je het eenzits element eenvoudig verplaatsen naar een andere hoek in je tuin.

Het element is aan te vullen met een RVS armlegger voor een luxe uitstraling en extra zitcomfort. Vele mogelijkheden voor jouw ultieme buitenleven.

Dit eenzits element is onderdeel van de Lounge collectie. Samen met de elementen hocker, twee-en-halfzits en/of lounger kan een mooie tuinset worden gevormd. Natuurlijk volledig ingevuld naar uw eigen wens en kleurkeuze.

Invloed van zoute zeelucht

Model Linde is ook verkrijgbaar zonder RVS elementen, zodat het B&B Outdoor meubel ook geschikt is voor buitenverblijven in de buurt van de zee. De greep op de rug vervalt en de poten worden vervangen door kunststof. Model Zee is verkrijgbaar in dezelfde modellen als model Linde, alleen is model Zee niet verrijdbaar.