Dining stoel Esp (XL)

posted by KrisBB on 11.06.2015 in Onze buitenmeubel collectie  | Tagged , , , , , , ,  | Comments Off on Dining stoel Esp (XL)

Met een geweldig zitcomfort is de dining stoel Esp uitermate geschikt voor het tafelen en natafelen aan de buitentafel. Enjoy breakfast, lunch and diner!!

De rug en zitting zijn gescheiden dit geeft niet alleen een geweldig mooie uitstraling maar is ook erg praktisch.  Praktisch zodat het eenvoudig is schoon te maken en het regenwater snel afloopt.  Dit betekent geen gesjouw meer met kussens maar direct na het ontwaken zitten aan de buitentafel. Met een droge doek de ochtenddauw of het regenwater nadrogen en voila klaar om weer een heerlijke dag te genieten van jouw buitenverblijf.

De dining stoel Esp is zoals de gehele B&B outdoor collectie naar eigen smaak samen te stellen. De elementen kunnen worden voorzien van RVS armleggers of gestoffeerde armdelen. Naast een kleurenpalet van ruim 40 kleuren is het mogelijk om een eigen print/foto op de rug van de stoel te plaatsen. Laat je inspireren!
Speciaal voor de Hollandse lange benen is het model ook verkrijgbaar in een XL versie, uitgevoerd met een diepere zit.

Naast de dining stoel Esp (en/of XL) is de dining collectie uit te breiden met de dining bank Berk en dining hocker Iep.