BB Outdoor

posted by BB on 05.07.2014 in Uncategorized  | Comments Off on BB Outdoor

..

De B&B Outdoor collectie wordt met zorg en vakmanschap gemaakt door
een team met jarenlange ervaring. Met deze nieuwe collectie wordt de opgedane
kennis uit gezondheidszorg, kinderopvang en bungalowparken ingezet
voor de particuliere markt. Toon lef en creëer het tuinmeubel van je dromen!
Met keuze uit verschillende modellen en meer dan veertig kleuren, maak je zelf de opstelling die perfect bij jou past. Combineer met de kleuren hét ultieme buitengevoel. In 2 tot 4 weken is het gepersonaliseerde meubel klaar voor aflevering. Dat kan alleen omdat B&B Outdoor in Nederland, vlakbij haar afzetmarkt, produceert.
Bij de tuinmeubelen is rekening gehouden met de weersomstandigheden. Het bekledingsmateriaal is waterafstotend, schimmelwerend en heeft een hoge kleurechtheid. Door de ruimte tussen rug en zitting en de wateraflopende stiknaden, loopt de regen zo van het meubel af.
Je hoeft niet meer door de regen om je kussens te redden. Gewoon even droog wrijven na de bui en je kunt weer zitten.
Voor het model Linde geldt: door de kunststof wielen aan de voorzijde en het RVS handvat op de rug kunnen de elementen worden verplaatst. Zo is iedereen in staat om zonder moeite de meubelen te verplaatsen naar een zonniger plekje of juist in de schaduw. Gedurende de winterperiode of bij vorst adviseren wij het meubel op te slaan in een garage of onder een afdak. Ter bescherming kan een bijpassende meubelhoes worden gebruikt.

.

B&B Outdoor: Buitenleven met een eigen karakter!

..